Σύμβαση Τεχνικής Συντήρησης Πολυμηχανημάτων Εκτύπωσης Xerox

Τεχνική Συντήρηση, Αναλώσιμα και Υποστήριξη σε μία Σύμβαση

Η Xerox, προκειμένου ο εξοπλισμός σας να βρίσκεται συνεχώς στην καλύτερη δυνατή λειτουργική κατάσταση, προσφέρει λύση παρέχοντας συμβάσεις πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

Με την απλή και μόνο υπογραφή μίας σύμβασης, η Xerox παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στον εξοπλισμό σας, που περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα* -συμπεριλαμβανομένου και του Toner ανεξαρτήτως κάλυψης- που χρειάζονται για τη λειτουργία του εξοπλισμού σας. Επιπλέον, τις επισκέψεις των τεχνικών μας στις εγκαταστάσεις σας για την αποκατάσταση βλαβών, καθώς και τυχόν ανταλλακτικά που θα χρειάζονται ανά περίπτωση. Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής τεχνικής εξυπηρέτησης για επίλυση απλών προβλημάτων ώστε να διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας του εξοπλισμού χωρίς αναμονή.

Αξιοποιήστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Xerox και εξασφαλίστε την καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, με ένα πολύ μικρό και σταθερό πάγιο και χρέωση ανά σελίδα, χωρίς όριο εκτυπώσεων.

*εκτός του χαρτιού

Λόγοι για να επιλέξετε σύμβαση πλήρους τεχνικής υποστήριξης

Στη σύμβαση πλήρους τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνεται το κόστος εργασίας τακτικής συντήρησης αλλά και το κόστος σε έκτακτη βλάβη.

Στη σύμβαση πλήρους τεχνικής υποστήριξης της Xerox περιλαμβάνονται όλα τα αναλώσιμα (toner, τύμπανα, ιμάντες, δοχεία περισυλλογής κα).

Η διάρκεια όλων των toner που κυκλοφορούν παγκοσμίως μετριέται σε αριθμό σελίδων που αυτά μπορούν να εκτυπώσουν. Ο Διεθνής οργανισμός τυποποίησης (ISO) έχει θεσπίσει συγκεκριμένα πρότυπα για την μέτρηση απόδοσης σελίδων των κασετών toner  (ISO/IEC 19752, ISO/IEC 19798). Βάση αυτών των προτύπων η μέτρηση απόδοσης γίνεται με ποσοστό κάλυψης σελίδας 5%. H Xerox με τη σύμβαση πλήρους τεχνικής υποστήριξης παρέχει απεριόριστο toner με ποσοστό κάλυψης σελίδας 100%

30+ χρόνια αφοσιωμένος συνεργάτης και φίλος σας

Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις Τηλεφωνικών Κέντρων
Ολοκληρωμένες λύσεις Eκτύπωσης για κάθε επιχείρηση